Volgers

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

dinsdag 20 oktober 2009

Knutsel dip

Hebben jullie dat ook wel eens?
Een knutsel dip. Je hebt je stempel op papier gezet, wilt hem gaan inkleuren. En dat gaat dan nog prima hoor, maar dan.....geen idee gewoon. Ik weet niet wat ik er van wil gaan maken. Zooo erg. En ik loop veel bij andere te kijken voor inspiratie, maar het mislukt gewoon. En dan moet je je papiertje weer heel voorzichtig van je kaart afhalen, omdat het anders kapot gaat, gelukkig gebruik ik foto lijm. Dus dat lukt nog enigsinds. Maar durf even niets te gaan maken, want heb gewoon geen inspiratie. Het lukt niet!!!! Snik snik!!! En het erge is, dit is niet eens de eerste keer. Dit heb ik vaker. Zo per periode. Echt zooo raar gewoon.
Morgen ga ik naar de stad toe, even naar de kapper, en gelijk ook maar langs pipoos. Misschien moet ik wat nieuws halen, leuk papiertje ofzo. Ik weet het niet. Iemand tips?

Liefs mariska

6 opmerkingen:

 1. Ja hoor, DE dip. Ken het, maar de grap is vaak bij mij, ook al denk ik dat ik die dip heb. De uitkomst valt meestal toch wel mee.

  Dus soms even doorzetten kan een verrassend resultaat opleveren :)

  Liefs, Nyna x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hihhihhi ik ken dat ook! Mijn kaartje van vandaag daar heb ik de hele dag over gedaan en als je idd haast klaar bent dan gaat het soms mis GRRRRRR... ergelijk is dat. Maar goed dan gewoon lekker doorgaan . En dan is het kaartje uiteindelijk goed gelukt. Al vinden we soms van niet!!!

  groetjes ilonka

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb het ook heel vaak, dan neem ik een kijkje op youtube voor ideeën en dat helpt dan wel, probeer het eens?

  Knuffel Cheryl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ja hoor dat heb ik ook best vaak dan zit ik te kijken naar mijn 3d plaatje of stempel en ik weet dan niet wat ik er mee moet doen en leg hem dan gewoon opzij en kom er later nog wel eens op terug
  succes

  groetjes jacinta

  BeantwoordenVerwijderen
 5. He Mariska!

  De dip ken ik ook wel, soms moet je dan gewoon even aan iets anders beginnen, of gewoon even helemaal niets gaan doen, dat kan helpen. of gewoon naar de pipoos gaan idd haha!

  Groetjes Ida

  BeantwoordenVerwijderen
 6. IK ken het mariska zit er nu ook midden in.
  Ben de heledag al met een kaartje bezig heb het nu aan de kant gegooit. Ben ik aan het draaien en dan sus en dan zo en nog liggen de lossen papier stukjes weer zoals ik begon.
  Pfff ik denk dat we gewoon stug vol moeten blijven houden. Komt het waarschijnlijk weer een keer aan waaien.
  Succes meid

  groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen

Bij Jacque's

Bij Jacque's
Elke zondag een super candy

Copic Marker Benelux

Copic Marker Benelux
bij 850 volgers

Every Saturday a candy by Teresa