Volgers

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

zaterdag 29 juni 2013

Kraftin Kimmie - Colour Inspiration!

Hoi allemaal!

Vandaag toch maar eens aan het knutselen gegaan. Want wat moet je anders met dit weer, we kunnen nu niet lekker gaan zitten bakken op t strand :( En mijn balkon had ik vanmorgen alweer opgeknapt.
En ik wilde perse een Kraftin Kimmie gebruiken dus ik ben eens even gaan kijken wat de challenge nu was. En het was een kleuren inspiratie challenge. Iesiepiesie dacht ik dus. 

Maar weet toch niet echt wat ik er van moet vinden. 

Kijk zelf maar eens, ik heb hem rustig gehouden maar ben er niet helemaal happy mee. Tjah, ook dit soort kaartjes zullen we wel eens hebben. Maar ik ga hem toch  maar gebruiken voor de challenge. Ik heb toch nog nooit gewonnen met een van de kraftin kimmie challenges dus dat verwacht ik deze keer ook niet. 
Hebben jullie toevallig tips of op en aanmerkingen.

Fijn weekend allemaal, ik hoop dat het morgen toch een betere dag zal zijn dan vandaag voor jullie en voor mij, want ik ga de dierentuin in arnhem opzoeken met mijn broertje.

Liefs mariska


3 opmerkingen:

 1. Oh, dat was een kaartje voor de challenge! Toppie!!! Bedankt om mee te doen, en veel succes meid!!
  Liefs, Deborah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi!!!! Ik was net te laat voor de vorige, maar dan probeer ik het maar deze. Ben benieuwd of het me gaat lukken. ;) (Want met het mooie weer is mijn inspiratie ook vertrokken.. al was het vanmiddag wel lekker zonnig, maar had ik weer andere dingen te doen,haha.)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dat iets lege juist wel leuk, maar ja, dat is een kwestie van smaak. Mooi gedaan, deze kleurenchallenge. En wat leuk die banner met de tekst achter de afbeelding!

  BeantwoordenVerwijderen

Bij Jacque's

Bij Jacque's
Elke zondag een super candy

Copic Marker Benelux

Copic Marker Benelux
bij 850 volgers

Every Saturday a candy by Teresa