Volgers

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

dinsdag 13 maart 2012

Verjaardags kaartje voor een man

Wooow! Het is gewoon alweer bijna een maand geleden dat ik hier een kaartje heb laten zien. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik de laatste tijd niet veel kaartjes heb gemaakt. *Shame on me* Ik ben namelijk veel de hort op geweest en heb ook veel met mijn andere blog gedaan. Vandaar dat ik het hier een beetje heb laten versloffen. Maar ik ben zondag gezellig bij mijn ouders geweest en heb met mijn moeder zitten knutselen :D Zooo leuk! Het is een kaartje geworden. Maar ik ben ook al bezig met een kraamcadeautje voor een hele lieve vriendin van me. Ze komt geregeld op mijn blog kijken dus ik kan het pas gaan posten als de kleine meid geboren is. Maar ik kan zeggen dat het heeeeel leuk word!
De materialen had ik er laatst voor gekocht in Noordwijk aan zee. Daar ben ik laatst met Debby heen geweest voor 2 dagen en natuurlijk kwamen we een klein hobbywinkeltje tegen en ik heb maar 3 dingetjes gekocht. Ik ben zoooo trots op me zelf.
Maar goed...ik dwaal gigantisch af. Ik had zondag een kaartje gemaakt voor een man. Ik vind hem wel wat saai geworden maar een mannen kaart blijft altijd moeilijk (althans, voormij :D) Dit is hem geworden:
Ik ga eventjes nog wat dingetjes doen en ik weet niet of ik vandaag nog op mn blog kom, maar t lijkt me leuk als jullie me laten weten wat jullie van mijn kaartje vinden. Tips zijn altijd welkom. :D
En ik zal jullie heel snel met een bezoekje verblijden want ik heb ook al heeeel lang niets van me laten horen op jullie blog's (sorry daarvoor)

Fijne avond :D
Liefs mariska

7 opmerkingen:

 1. Wat een gave kaart, super leuk!!!

  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf kaartje, leuk met de cupcake. Ook de manier waarop je de tekst gedaan hebt!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kaart Mariska.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Mariska

  Dit is wel een heel mooi kaartje, en vindt die cupcake erg leuk zo!

  XXX Kim

  BeantwoordenVerwijderen

Bij Jacque's

Bij Jacque's
Elke zondag een super candy

Copic Marker Benelux

Copic Marker Benelux
bij 850 volgers

Every Saturday a candy by Teresa