Volgers

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

maandag 24 mei 2010

Een familieweekend om nooit te vergeten.

Hoi allemaal!

Ben net terug van het familieweekend en wat was het gezellig. Alles was goed: de mensen, het huisje, het weer. Helemaal top!
We zijn er namelijk met 30 man heen gegaan. En we zijn met 31 man geeindigd. hahaha. Ik zal jullie vertellen hoe het zit.
Ons nichtje was er bij met haar vriend en zij is zwanger, maar die meid doet heerlijk met alles mee ondanks dat ze nog maar 3 weken moet. Maar je raad het al, wij maken heerlijk grapjes van: als die kleine het weekend geboren word is het ONS kindje en niet meer alleen van jullie twee! Maar Diane had zo iets van, neej die blijft nog minstens 2 weekjes zitten waar die zit. Maar niets is minder waar! Wat zaterdag op zondag nacht hoorde ik wat gestommel, maar ik denk nog, dat is Diane, want de vorige nacht moest ze ook zo vaak naar de wc. Maar neej, dat gestommel was er omdat ze snel dr spulletjes moest pakken, de auto moest volladen en naar het ziekenhuis moest rijden! Want de kleine kwam er aan! Zooo leuk!! Toen ze bij het ziekenhuis was, was het haar al zichtbaar en mocht ze gaan persen en dat heeft intotaal nog geen 2 uur geduurd en toen was Kiki er!! Wat een knap meisje is het geworden! En smiddags mocht Diane naar huis, maar wat doet ze? Ze komt die kleine meid Kiki nog eventjes showen. Dus smorgens, toen iedereen wist dat de kleine was geboren en dat ze nog naar ons zouden komen, zijn we aan de knutsel gegaan! Vlaggetjes gemaakt, slingers, spandoeken. Om de kleine welkom te heten in de familie. En wat een droppie was het! En eindelijk eens een meid!!
Nou wat hebben wij een geweldig weekend gehad!
Eigenlijk wilde ik hier mn creaties neer gaan zetten die ik samen met mn nichtjes heb gemaakt, maar vond dit verhaal de moeite waard om eerst te vertellen. Is het niet super?? Een familieweekend kindje!! hahaha. Heerlijk!!
En moeders en kleine doen het goed! En vaders natuurlijk ook!

Vanavond of morgen laat ik mn kaartje wel zien, ik moest dit gewoon met jullie delen, en ga nu een wasje in de machine gooien en mn spulletjes eens opruimen. Ik hoop dat jullie ook een heerlijk weekend hebben gehad, want de mijne kan niet meer stuk!

Liefs mariska

7 opmerkingen:

 1. Heeee! Wat ontzettend leuk! Mooi verhaal ook zeg! Erg bijzonder! Gefeliciteerd hoor! En wat een leuke naam heeft het meisje gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ooo schitterend gefeliciteerd en wat een verhaal.Menig vakantie komt dat weer boven...hhihiii.
  gr,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauuuw wat is dit super leuk en gefeliciteerd
  want dit is toch wel heel erg bijzonder

  gr hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw wat een geweldig verhaal meis, gefeliciteerd voor jullie allemaal
  liefs angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi Mariska,

  Wauw, wat leuk zeg!! Klinkt echt super en wat ontzettend leuk dat jullie alles versierd hadden! Fijn dat jullie het zo gezellig gehad hebben! Ik heb ook een heerlijk weekend gehad, met veel zon en muziek, want er was een super leuk wereld muziek festival in Amersfoort en vooral erg genoten van Zuco 103 en Giovanca, helemaal goed!
  Ben benieuwd naar je kaartje!

  Liefs,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk, gefeliciteerd met je nieuwe nichtje !!!
  Fijn dat julie zo'n goed weekend hebben gehad, het was ook prachtig weer en dan een kleintje erbij, geweldig !!!
  Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een schitterende belevenis zeg
  gefeliciteerd met je nichtje
  groetjes sandra

  BeantwoordenVerwijderen

Bij Jacque's

Bij Jacque's
Elke zondag een super candy

Copic Marker Benelux

Copic Marker Benelux
bij 850 volgers

Every Saturday a candy by Teresa