Volgers

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

zondag 27 december 2009

Sieraden doosje

Hoi allemaal!!

Allereerst ben ik natuurlijk errug benieuwt of iedereen een fijne kerst heeft gehad! Eerste kerstdag smorgens lag er bij ons nog een heel klein beetje sneeuw, dus we zijn wakker geworden met een witte kerst hahaha, dat was het dan ook wel zo'n beetje. Verder ben ik goed verwend: ik heb heerlijk gegeten bij mijn ouders op kerst avond, op 1e kerstdag hebben we een soort familie rondje gemaakt: Eerst bij oma voor wat hapjes, toen naar mijn oom voor het voorgerecht, toen naar mijn tante voor het hoofdgerecht en als laatst bij een andere tante voor het toetje, dus veel op en neer gereis. T was wel een leuk idee, maar ben meer een voorstander van lekker op een plek zijn. Ook heb ik nog wat kleinigheidjes gehad: Chocolade, lekkere douchegel, een leuk sjaaltje en bij mn oma oorbellen!
Dat heeft me dan ook weer op een idee gebracht om een sieraden doosje te maken. Daar ben ik vandaag lekker voor gaan zitten. T was de bedoeling om de hele dag voor de tv te hangen, maar daar had ik uiteindelijk toch niet heel veel zin in. Dus aan de knutsel gegaan. Maar goed...ik zal jullie eens even laten zien hoe het sieraden doosje is geworden. Hij is overigens niet voor mezelf maar voor mn nichtje die binnenkort jarig is. Die heeft haar kamer rose met paars dus toen ik dit papiertje tegen kwam ben ik er gelijk mee aan de slag gegaan!





Liefs Mariska

12 opmerkingen:

  1. The box is really nice and the colours are good. Be sure your niece will like it)))))

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoi mariska
    wat een schitterend doosje
    groetjes chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi,

    Wat een plaatje zeg, helemaal toppie!

    groetjes marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. die doosjes he ;) is zo ontzettend leuk om te doen!! en deze is prachtig mooi geworden hoor!!
    zal ze heel blij mee zijn!!

    de kerst was hier iets anders gelopen dan gepland. ben hartstikke ziek :( kerstavond is me zusje geweest, heb ik hele mooie oorbellen van gekregen ( ook maar weer sieradendoosje voor maken :p ) eergisteren naar m'n schoonouders geweest. maar na het eten ook gelijk weer naar huis toe en me bed in gedoken!! gisteren zowat heel de dag op bed gelegen :( hebben er vandaag 3e kerstdag van gemaakt maar lig al lekker op bedje met laptop erbij. en vince zit met wat vrienden beetje te gamen.. ach ja het is niet anders. volgend jaar beter. vandaag heeft vince nog wel mijn bureautje naar beneden gehaald. staat nu bij ons op de slaapkamer. en is best gezellig hoekje zo.. blijft het voorlopig wel staan. tot het weer beter weer is dan ga ik weer lekker naar me kamertje toe!!

    nou het is weer een heel verhaal..
    we krabbelen vandeweek nog wel!! haha

    Liefs Winnie

    oja en ik wou je nog vragen of jij misschien van die leuke afdrukjes van de greeting farm hebt?? krijg hopelijk vandeweek de stempels binnen van princess en flutter anya..
    leuk leuk!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hee mariska,

    Wat een prachtig sieraden doosje zeg!

    Liefs Ida

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Een erg leuk sieradendoosje is het geworden zeg! lekker he, een dagje lekker hobby-en? Ik dacht eerst ook tv te gaan kijken maar had e, net zoals jij, toch geen zin in.

    groetjes Marlieke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een schitterend doosje Mariska! Daar zal je nichtje blij mee zijn in deze mooie kleuren!
    Ik hou het nog geen tien minuten vol voor de tv... en ik heb het echt geprobeerd.

    Groetjes, Loes

    BeantwoordenVerwijderen
  8. wat een onzettend leuk doosje is dat geworden zeg

    heb zelf niet veel gemaakt deze dagen toch meer voor de tv gehangen hahahah

    liefs jacinta

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een prachtig doosje Mariska
    en dat papier leent zich er super voor
    Groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hai Mariska! Tsja ik vond jouw blog laatst een keertje en had al eens zitten rondscrollen, maar deze dag eigenlijk pas echt tijd gehad om alles eens goed te bekijken en je maakt mooie dingen hoor, dus die zijn zeker een complimentje waard! Jij ook bedankt voor jouw leuke reacties, heel leuk om te lezen! Die van mn verlanglijstje is idd die van WOJ, dat mooie meisje in de wind. Als beginner is mijn lijstje natuurlijk nog heel lang hoor(oa ook zo ongeveer alle magnolia's hahaha), maar een paar afdrukjes van dit mooie meisje zou wel helemaal te gek zijn! Dat vind ik echt een heel lief aanbod van je. Mocht je hiervoor een kleine bijdrage willen of evt een ruil doen met wat afdrukjes van een aantal van mijn stempels moet je het maar laten weten, ik heb er al een aantal van Elisabeth bell en ook 2 magnolia's en een aantal Penny Blacks...Je kunt me ook mailen op debbiestip@hotmail.com..das misschien nog makkelijker dan via mn blog reageren...ik hoor het wel;)

    Gr. Debbie

    BeantwoordenVerwijderen
  11. wat heb je dat mooi en leuk gemaakt:)
    ik moet toch ook maar eens aan de slag met doosjes maken.

    BeantwoordenVerwijderen

Bij Jacque's

Bij Jacque's
Elke zondag een super candy

Copic Marker Benelux

Copic Marker Benelux
bij 850 volgers

Every Saturday a candy by Teresa