Volgers

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

woensdag 30 september 2009

Vandaag lekker geshopt!!

Lieve mensen,


Vandaag ben ik eens lekker gaan shoppen met een vriendin van me. We moesten voor haar nog een stage zoeken en wat spulletjes halen en uiteraard moesten we even naar de pipoos. De winkel die zij verafschuwt, ze heeft een hekel aan alles wat met knutselen te maken heeft. Maar goed, vind het al heel lief dat ze het geduld kan opbrengen om met mij er heen te gaan. Hahaha. Want als ik daar eenmaal binnen ben, ben ik daar niet meer weg te slaan. Al moet ik zeggen dat er de laatste tijd helaas wat minder bij komt. Dus nu ken ik de collectie daar wel.
Wel heb ik me zelf wat leuks gegeven uiteraard. Ik kan daar niet naar binnen gaan en met lege handen er weer uit, dat kan gewoon absoluud niet.
Dus heb 4 hele mooi scrapvellen gekocht, een snoesje stempel en stickertjes. Ook zijn we nog naar de xenos geweest en daar hadden ze ook hele leuke dingetjes. Mini herfstblaadjes echt super handig voor kaarten te maken dus kon het niet laten liggen. Ook heb ik daar een zakje van die ringetjes gehaald waar je lint doorheen kan halen. Ik zag het laatst op een site maar vond het wat duur, dus nu zag ik ze hier en kon ze ook al niet laten liggen. Maar voor nu ben ik weer even uitgeshopt. Ik zal jullie mn mooie spulletjes eens laten zien.
















Liefs mariska

4 opmerkingen:

  1. Dank je voor je comment op mijn blog :)
    Word je ook volger? ik wordt vanaf volgende week een stuk actiever qua creatieve dingen (dan is mn kamertje af) dus...

    btw, wel heel herkenbaar je verhaal hoor! alleen hebben wij hier geen hobby winkels, maar ik vind bijna overal wel iets bruikbaars, vooral bij action en xenos (en hema soms) slaag ik vaak wel, al is het alleen lintjes (ben gek op lint en kant) of embellies :D

    Liefs, karin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een superrr gaaf papier! helemaal top.. ben benieuwd wat voor moois je er mee gaat maken.. heel graag gedaan ook! doe het graag voor je.. xxx Marley

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hoi Mariska
    leuk papier en wat leuk dat je mij gevonden hebt ook op de blog. Ik probeer af en toe iets te plaatsen, doch ik ben nu met vrijwilligerswerk ook bezig en heb een kalender voorbereid. Zal er weldra foto's van maken en plaatsen, dus hou het in de gaten.
    Lintjes zijn leuk hé, ik ken dat ook hoor. Heb er dus ook weer voor de kalender gebruikt.
    Liefs Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  4. leuke aankopen heb je gedaan zeg
    veel plezier ermee
    ik ben idd natacha van op hj
    p.s. je blog ziet er wel goed uit zeg
    groetjes natacha

    BeantwoordenVerwijderen

Bij Jacque's

Bij Jacque's
Elke zondag een super candy

Copic Marker Benelux

Copic Marker Benelux
bij 850 volgers

Every Saturday a candy by Teresa