Volgers

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

zondag 29 september 2013

Tips en/of ideetjes?


Dat is mijn vraag aan jullie, wie heeft er tips en /of ideetjes om mijn layout op te leuken. 
Ik ben er vanmiddag mee begonnen en ik ben op eens inspiratie loos geworden. Of heb gewoon te weinig spulletjes. Ik denk het laatste, want begin al aardig door mijn scrapspulletjes heen te raken. 
Maar nu komt het, ik wil eigenlijk geen bloemetjes gebruiken. Dus dat word een pittig klusje al zeg ik het zelf. 

Om deze layout gaat het. 


Wie oh wie heeft er leuke tips voor mij? 

Fijne zondag nog verder!

Liefs mariska

9 opmerkingen:

 1. Hallo Mariska, ik heb zelf helemaal geen verstand van scrappaginas maar heb onlangs aan mijn scrappende nichtje een leuke pinterest pagina doorgegeven. Ik ga even graven in mijn mail en dan geef ik die even aan je door, misschien levert dat inspiratie op.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Mariska, ben ik weer. Het was even zoeken in mijn mail, maar ik bedoelde deze:
  http://www.pinterest.com/chanscrapping/scrapbook-pages/

  Ik hoop dat je daar wat mee kunt.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi, als je geen bloemetjes wilt gebruiken, zou ik met een zwarte of groene fineliner streepjes trekken langs het gestreepte vel papier. En dan langs alle drie de zijdes. Snap je wat ik bedoel? Of een mooie grote titel erop maken. Succes met afronden, hoop dat je genoeg tips krijgt waar je wat mee kunt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, of misschien zelfs wel streepjes trekken OP het gestreepte papier, op ongeveer 1,5 cm vanaf de kant,,,,

   Verwijderen
 4. Begin ziet er in ieder geval al goed uit. Misschien swirls, getekende stiksteekjes of foto-hoekjes? Ik vind adviseren best lastig hoor, maak nooit lay-outs. Succes en ik ben benieuwd wat het eindresultaat gaat worden.

  groetjes Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een mooie titel erop of de tekst (dat is nu een tag toch) op reepjes papier schrijven of typen en deze onder elkaar en dan verspringend opplakken. Hoop dat je snapt wat ik bedoel ;-)
   Succes...groetjes Nicolet

   Verwijderen
 5. Als je geen bloemen wil gebruiken ... waarom dan eens geen sterren proberen ? Met een pons en wat paier kom je al een heel eind en ik vind persoonlijk sterren ook heel leuk staan op een LO.
  Succes ermee !
  Liefs
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke kleuren heb je gebruikt zeg! Misschien zijn leuk gekleurde knopen een idee, of bijvoorbeeld tickets van activiteiten (of van die ticket stempeltjes gebruiken)? En met gekleurde gelpennen kan je leuke faux stitching rond de foto's maken (dat het lijkt alsof er rond de foto met draad genaaid is). Ik heb eigenlijk zelf nog niet echt een LO gemaakt dus heb er niet ervaring mee. Groetjes, Hanneke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heb in het verleden ook heel wat scrapboeken gemaakt met foto's van mijn kanjertjes en daar het 2 jongens zijn gebruikte ik niet zo vaak bloemen maar wel letters, leuke embellishments zoals stickers, sterren en dergelijke. Succes ermee maar dat komt wel goed.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen

Bij Jacque's

Bij Jacque's
Elke zondag een super candy

Copic Marker Benelux

Copic Marker Benelux
bij 850 volgers

Every Saturday a candy by Teresa