Volgers

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

zondag 23 december 2012

Keep Cozy with Chocolate

Hoi Allemaal!!

Ik heb eens iets anders gemaakt dan een kaartje. En wel een tasje. Een vriendin van mij maakt nu een behoorlijk moeilijke tijd door en ik dacht, dat gaan we proberen te verzachten met een leuk cadeautje. :D
In de vorm van een chocolade tasje. Gemaakt met dit super leuke stempeltje van Kraftin Kimmie. Hoe origineel. De tekst kwam ik ergens tegen op 't internet.
En in het tasje komen heel veel chocolade dingetjes zoals: een chocolade reep, chocolade melk (van die zakjes), chocolade thee (geen idee of het lekker is), de dvd Chocolat met Johnny Depp en chocolade gezichts maskertjes.

Dit gaat ze morgen krijgen, want ik vier kerstavond bij haar. En aangezien ze niet weet hoe ze op mijn blog moet komen ziet ze het tasje ook echt pas morgen voor het eerst. Maar ik kon niet langer wachten om hem aan jullie te laten zien.


Ook wil ik gelijk met dit tasje mee doen aan de challenge van kraftin kimmie Keep Cozy. Ik heb er dus mijn eigen draai aan gegeven. Want Keep Cozy with chocolate klinkt erg goed in mijn oren :D.

Verder wil ik jullie super fijne feestdagen wensen, geniet extra van elkaars aanwezigheid. Want t wilt niet altijd zeggen dat dat van zelf sprekend is (jammer genoeg is dat heel erg waar).

Lieve kerstgroetjes, Mariska

7 opmerkingen:

 1. Hi Mariska,FANTASTIC creation my friend,love chocolate and this perfect charming image is so cute^_^
  Big hug and have a wonderful Christmas^_^
  Sonia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooohhhh Mariska wat een schitterend tasje!!! Geweldige stempel en tekst!! Daar zal je vriendin wel helemaal blij mee zijn!! Ik wens je hele fijne en gezellige Kerstdagen. Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een hele leuke cadeautje voor je vriendin! het tasje alleen al is al een cadeautje en dan nog gevuld met de leuke choco dingen is het een perfecte cadeautje! Fijne kerstdagen. Liefs, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk tasje en wat zal je vriendin dit waarderen, want chocolade kan zo goed helpen he;o) En dat tekstje erbij staat helemaal perfect.

  Warme groetjes,
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha Mariska, zo'n mooi tasje zal ongetwijfeld even wat blijdschap brengen. Lief van je!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, zie ik net je ook op mijn blog geweest bent en me een vraag gesteld hebt. Nee, ik heb jouw kaart nog niet ontvangen maar die zal ongetwijfeld nog komen. Ik heb gemerkt dat onze kaartjes er naar sommige mensen ook 5 dagen over gedaan hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hai Mariska, wat een mega lief tasje heb je gemaakt! Weet zeker dat je vriendin hier heel blij mee gaat zijn. Ontzettend leuk verzonnen, zo alles bij elkaar wat met chocolade te maken heeft en de tekst en stempel er ook nog zo passend bij helemaal leuk! En ik kan het alleen maar met je eens zijn....koester de momenten met je dierbaren...heel veel liefde, geluk en vooral gezondheid voor 2013! Liefs Marianne

  BeantwoordenVerwijderen

Bij Jacque's

Bij Jacque's
Elke zondag een super candy

Copic Marker Benelux

Copic Marker Benelux
bij 850 volgers

Every Saturday a candy by Teresa