Volgers

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

zaterdag 4 februari 2012

Totaal geen inspiratie.

Hellup!!
Zoals jullie zien ben ik al een tijdje niet meer op mijn blog geweest en ook niet meer bij jullie. Hoe komt dat? Nou...ik heb al eventjes geen inspiratie. Misschien komt het omdat ik de laatste tijd zo veel met mijn neus in de boeken zit. Ik weet t niet.
Maar ik baal er goed van.
Jullie zullen dit misschien wel kennen, eventjes niet veel of helemaal geen inspiratie. Maar wat doen jullie er tegen? Ik heb mijn tafel op het moment vol staan met mijn knutsel spullen maar er komt niets uit mijn handen :(
Ik hoop dat jullie tips voor me hebben :D

Liefs mariska

14 opmerkingen:

 1. Succes, ik snap dat je er van baalt, maar we hebben dat allemaal wel eens, komt vanzelf terug!!!

  Groetjes tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gewoon gezellig bloggen ik krijg dan me inspiratie
  Succes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. he lieverd komt wel weer
  misschien een sketch gebruiken
  of je neemt een paperpad en ga je gewoon afbeelding kleuren
  en als je toch ideetjes hebt dan pak je de afbeelding+papier weet uit de kast

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Mariska,

  Denk dat we daar allemaal wel eens last van hebben, komt vanzelf wel weer en net wat Marian zegt gewoon bloggen of you-tube succes.

  Gr...Bep

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooooh, hahaha, dat gaat hier op het moment net zo meid!
  Ik heb ook geen idee hoe 't komt, maar er komt de laatste tijd ook bar weinig uit mijn handen.
  Heb wel wat ideetjes, maar op de een of andere manier komt het er gewoon niet van.
  Samen met Janine heb ik trouwens meegedaan aan de 4 Crealies challenges en dat móest ik van mezelf doen, wat ook wel gelukt is, maar wel met enige moeite moet ik zeggen. Maar ik moet zeggen, dat dat het plezier wel weer terug brengt.
  Enm anders doe je gewoon ff wat anders tussndoor, een mens kan immers nooit teveel hobby's hebben, hahahaha. ;)
  Sterkte meid, en je mojo komt heus wel weer een keertje terug. ;) (Misschien na het kopen van wat nieuws? Of na het bezoek aan een inspirerende beurs? Of na een kijkje op Pinterest.com? ;)
  Rustig aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hoi mariska, gewoon wat kaartjes beginnen liften, dan komt het na een tijdje wel in je vingers. heb de laatste tijd heel weinig tijd om te knutselen, heb me vandaag ook aan de tafel gezet en het gaat moeizaam, dus is het logisch denk ik. Hoe minder je knutselt hoe moeilijker het wordt om de draad terug op te pakken. Gewoon, lekker veel bloggen en namaken van dingen. Dan komt het allemaal wel goed, veel succes
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Mariska

  Inderdaad hebben we dat allemaal wel met momenten eens.Misschien een leuke sketch zoeken? Op mijn blog vind je allerlei challenges in de sidebar staan,kijk daar eens...Dan kom je ook al een eindje.

  XXX Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bloggen, of beginnen met iets namaken. Uit een hobbyblad of een kaartenblad. Daar zit vaak het materiaal ook al bij. Dan hoef je helemaal niet na te denken en komt het vanzelf, omdat je je gaat ergeren aan de manier waarop ze de de voorbeelden gemaakt hebben.
  Succes!
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 9. haha haal die neus uit de boeken en begin lekker met je papiertjes te scheuren snijden plakken komt het helemaal goed XX christa

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi hoi, het gebeurt me ook wel eens maar dan ga ik ff bloggen en zie ik vanzelf weer de leukste dingen voorbij komen waardoor ik toch weer aan de slag ga. Probeer het eens! Groetjes, Frea

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi hoi, wat anderen ook al gezegd hebben zou ook mijn tip voor jou zijn: kijk eens op wat blogs of in hobbybladen en ga iets 'namaken' wat je mooi vindt. Bij mij is het dan meestal zelfs nog zo dat als ik eenmaal bezig ben, het uiteindelijk toch weer heel anders wordt dan het kartje of de layout die ik ging liften. Succes meid en ik hoop snel weer wat van je te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Vervelend, ik ken het wel. Maar ik ga dan ook bloggen of iets gewoon beginnen. Probeer een schetsje te maken en aan de slag. Meestal komt het dan wel weer. Succes!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hai Mariska,

  Meis ik weet wat je bedoeld. het komt uit je tenen als het al komt.
  Soms kan je het beter zo laten en dan komt het vanzelf weer.
  Maar het is in ieder geval heel vervelend.
  Ik wens je sterkte en ik kan je niet echt een tip geven. Heb er ook last van op dit moment ik denk maar dat het een winterdipje is en dat het vanzelf weer over gaat. sterkte.
  Liefs, Lieb

  BeantwoordenVerwijderen
 14. hoi meis
  de inspiratie komt vanzelf weer
  iedereen heeft er wel eens last van
  ik heb gewoon te weinig tijd vanwege mijn man
  hij blijft maar mijn plannen in het roet gooien
  we zullen nu onze 12 1/2 jarige huwelijksdag in het ziekenhuis moeten vieren, net als mijn verjaardag, het grote feest zal helaas niet doorgaan, heb ik net alle bedankjes klaar, lekker maar weer hé
  maar blijf jij maar lekker lezen meis, als dit op het moment jouw ding is gewoon lekker doen, ik als blogger ga net zo gauw bij iemand weg hoor
  liefs angelique

  BeantwoordenVerwijderen

Bij Jacque's

Bij Jacque's
Elke zondag een super candy

Copic Marker Benelux

Copic Marker Benelux
bij 850 volgers

Every Saturday a candy by Teresa