Volgers

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

maandag 31 januari 2011

Naar de markt geweest!

Hoi allemaal!

Nadat ik vanmorgen lekker aan het poetsen ben geweest, ben ik om half 1 naar mijn broertje gegaan en zijn we lekker wezen lunchen. Hij woont midden in de stad, dus dan pik ik hem op en zouden we naar de blonden pater gaan. Dat is in nijmegen en daar kan je heerlijk lunchen. En ik kom daar bijna nooit, dus dan laat mijn budget het ook toe. Maar we kwamen er binnen en het was hutje mutje vol. Helaas, geen plek voor ons. Dus toen zijn we maar op het koningsplein gaan lunchen. Daar kan je ook erg leuk zitten. Gezellig over koetjes en kalfjes gepraat. Maar ondertussen had ik de kraampjes al gezien. Het is markt!!!! Dat was ik dus helemaal vergeten. En "no way" dat ik mijn broertje daar mee heen kreeg. Dus toen we lekker hadden geluncht is hij weer gaan leren voor zijn college morgen. Hij is namelijk bijna bachelor! Ben zo trots op hem. Maar hij wilt door leren voor Master! Dus dan vind ik het al leuk dat we even zijn gaan lunchen en dan hoeft hij voor mij echt niet te shoppen. Al was het wel leuk geweest. hahaah. Maar dat doe ik hem niet aan. Nou goed....ik dus heerlijk over de markt gestruint. En wat kwam ik tegen? Een kraampje met lint!!!! Ik wist niet dat we die in Nijmegen hadden, maar daar stond hij. En ik heb me zoooo goed ingehouden. Heb maar 5meter lint gehaalt en dat wil ik echt even aan jullie showen.













Heb ik me goed ingehouden of niet? Hahaha ben helemaal trots. Want ik moet wat geld op zij gaan zetten want 12 februari ga ik shoppen met Winnie! En daar hebben we een volle portemonee voor nodig, want ik wil namelijk nieuwe copics gaan halen bij de kwast.

Nou dat was me mn daggie wel, misschien dat ik zo nog eventjes aan een kaartje ga beginnen. En die zullen jullie dan wel binnenkort voorbij zien komen.

Liefs mariska

13 opmerkingen:

  1. Mooi lint, vooral dat roze kant. Moet ook maar eens naar de markt in Nijmegen gaan. Woon er dichtbij,haha. Wat maak jij leuke creaties. Ben volger van je geworden!
    Grt Nadia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou, je hebt je zeker ingehouden hoor, als je zo'n hele kraam met van die prachtige dingen voor je hebt, is het bijna niet mogelijk om nog meer te kopen he. Je lintjes zien er erg leuk uit. Groetjes, Jeanet

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi lint dat je voor veel kaartjes kunt gebruiken! En broertjes houden nu eenmaal niet van lint. (ook niet altijd van leren....)
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi wat gezellig om lekker samen met je broertje even op pad te gaan. En daarna nog naar de markt voor lint....gezellig hoor. Mooi lint heb je gekocht. Ben benieuwd wat je ermee gaat maken! En die nieuwe Copics...die ozu ik ook wel willen, hihi!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Erg mooi het lint, en leuk lunchen met je broer. Zie je creaties tegemoet
    Groetjes Marian

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wat gezellig samen met je broer lekker lunchen.
    je hebt erg leuke lintjes gekocht echt super
    liefs chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een mooie lintjes enne knap hoor dat je kan kiezen vind ik altijd HEEL moeilijk. Gr Majo

    BeantwoordenVerwijderen
  8. je hebt je netjes gedragen. mooi lint heb je gekocht. ik ben ook gek op kantjes en lint.
    groetjes miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hai Mariska, Zo te lezen heb je een gezellig dagje gehad! Prachtige inkopen heb je gedaan hoor op de markt! Veel plezier ook bij de kwast! Ik ben er vorige week geweest, heerlijk! Liefs Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  10. gezellige dag heb jij gehad leuk hoor en dan nog zulke mooie lintje, super!!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Mariska,

    Wat een leuke kantjes en lintjes zeg!

    Ik heb een cadeau voor jou op mijn blog staan, kom je even langs om hem op te halen?

    Lieve groetjes,
    Marieke

    BeantwoordenVerwijderen
  12. oei...bijna een beetje jaloers op je mooie lintjes hahaha...nee hoor, geniet er maar van en ben benieuwd op wat voor mooie kaartjes en projectjes ze terecht gaan komen!
    xxDebbie

    BeantwoordenVerwijderen

Bij Jacque's

Bij Jacque's
Elke zondag een super candy

Copic Marker Benelux

Copic Marker Benelux
bij 850 volgers

Every Saturday a candy by Teresa