Volgers

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

zondag 20 juni 2010

Cuttelbug

Hoi allemaal!!

Mn moeder en ik zitten er al heel lang over te denken om een cuttelbug aan te schaffen. Kan iemand mij toevallig vertellen waar je ze voor een redelijk prijs kan kopen. Ik weet dat engelsee/amerikaanse site altijd veel goedkoper zijn. Als iemand van jullie toevallig via zo'n site heeft besteld of er toevallig eentje heeft liggen voor een klein prijsje, wil je het me dan laten weten?

Alvast hartstikke bedankt!!
Liefs mariska

7 opmerkingen:

  1. Hoi Mariska,

    Ik heb hem zelf destijds bij WeesCreatief.nl aangeschaft, daar was hij toen best wel in de aanbieding, maar mijn vriendin heeft hem nog veeel voordeliger, via eBay. Daar kun je ook kiezen om alleen Nederlandse aanbieders te doen, dan kun je eventueel ook nog afspreken hem op te halen. Kan een boel schelen, maar is natuurlijk ietsje meer risico dan via een webwinkel. M'n vriendin en ook ik zijn wel helemaal blij met ons Cuttlebugje, dus kan het alleen maar aanraden! Succes met shoppen!

    Liefs, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi, Ik hb de c.bug laatst voor mijn zusje bij devo-hoby in sneek besteld. Ook voor een redelijke prijs.Het is een geweldig apparaat.
    groetjes Greet

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hai Mariska, ik bestel nooit via Amerikaanse sites. Wel weet ik dat de cuttlebug in Nederland vrijwel overal dezelfde prijs heeft, op speciale acties's na dan. Een cuttlebug is wel een echt aanrader hoor! Succes met je zoektocht!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hoi mariska kijk is bij krea2day.nl of bij devo in sneek suc6 xx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Daar kan ik je niet aan helpen, Ik heb een cb gehad maar heb nu een bigshot en die heb ik bij Scrapdelight gekocht. Ik persoonlijk vind de Bigshot fijner

    gr hetty

    BeantwoordenVerwijderen
  6. in het hobby journaal staat de advertentie van devo, je kan daar het beste kijken dat is voor zover ik weet de goedkoopste, ik denk niet dat het veel verschild met amerika, en voor je garantie is het volgens mij ook makkelijker
    liefs angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heeej maris,
    Even een tip!
    Ik ben vandaag bij een hobbyzaak geweest want ik wil ook inderdaad een cuttelbug aanschaffen maar daar werd mij gezegt dat de cuttelbug erg slecht is. En dat ik beter de Dubbel do XL aan kan schaffen omdat hier nog nooit problemen mee zijn geweest en die is ontzettend goed. 9 van de 10 cuttelbugs komen bij haar kapot weer terug. En de platen die werden helemaal verbogen en slecht, en die knapte.. En een nieuwe plaat voor de cutttelbug koste 21 euro, en een nieuwe plaat voor de dubble do XL kost maar 7 euro, dus het scheelt wel!
    Ik ga dus voor deze.
    Misschien heb je er wat aan voordat je een slecht iets koopt..

    Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen

Bij Jacque's

Bij Jacque's
Elke zondag een super candy

Copic Marker Benelux

Copic Marker Benelux
bij 850 volgers

Every Saturday a candy by Teresa