Volgers

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

dinsdag 29 december 2009

Een Magnolia kaartje!!

Aangezien het vandaag weer vies, druilerig weer was. En ik liever binnen bleef, ben ik lekker aan de knutsel gegaan!!
En dit keer heb ik me weer gericht op het maken van een kaartje. Ik kreeg namelijk gistere van Melanie een paar stempelafdrukjes opgestuurd! Ben er heel blij mee, super lief van dr!
En ik vond t magnolia afdrukje zooo leuk dat ik er vandaag maar eens aan begonnen ben.



Ben weer benieuwt wat jullie er van vinden!
Liefs mariska

zondag 27 december 2009

Sieraden doosje

Hoi allemaal!!

Allereerst ben ik natuurlijk errug benieuwt of iedereen een fijne kerst heeft gehad! Eerste kerstdag smorgens lag er bij ons nog een heel klein beetje sneeuw, dus we zijn wakker geworden met een witte kerst hahaha, dat was het dan ook wel zo'n beetje. Verder ben ik goed verwend: ik heb heerlijk gegeten bij mijn ouders op kerst avond, op 1e kerstdag hebben we een soort familie rondje gemaakt: Eerst bij oma voor wat hapjes, toen naar mijn oom voor het voorgerecht, toen naar mijn tante voor het hoofdgerecht en als laatst bij een andere tante voor het toetje, dus veel op en neer gereis. T was wel een leuk idee, maar ben meer een voorstander van lekker op een plek zijn. Ook heb ik nog wat kleinigheidjes gehad: Chocolade, lekkere douchegel, een leuk sjaaltje en bij mn oma oorbellen!
Dat heeft me dan ook weer op een idee gebracht om een sieraden doosje te maken. Daar ben ik vandaag lekker voor gaan zitten. T was de bedoeling om de hele dag voor de tv te hangen, maar daar had ik uiteindelijk toch niet heel veel zin in. Dus aan de knutsel gegaan. Maar goed...ik zal jullie eens even laten zien hoe het sieraden doosje is geworden. Hij is overigens niet voor mezelf maar voor mn nichtje die binnenkort jarig is. Die heeft haar kamer rose met paars dus toen ik dit papiertje tegen kwam ben ik er gelijk mee aan de slag gegaan!





Liefs Mariska

dinsdag 22 december 2009

Met trots presenteer ik jullie....

Mijn deelname in het boordevol krantje.
Geen idee of ik het al mag laten zien, maar ik heb alleen van mijn stukje een foto gemaakt. Ben er zoooo trots op!!!
Ze hebben de tekst wel wat bewerkt, maar dat is niet erg:




Ben er helemaal blij mee dat ik er in mag staan.
--------------------------------------------------------------------

Ojah, nu had ik nog een vraagje aan jullie, weten jullie toevallig waar ik deze spelden kan krijgen, ik weet dat ik ze op een beurs heb gescoord en vind ze zoooo mooi. Leuk voor het scrappen enzo. Het schijnt dat ze hoedenspelden worden genoemt maar als ik google kom ik de meest belachelijke prijzen tegen! En ik weet nog dat ik er 3 van deze voor 90ct heb gekocht. Maar bij welk kraampje dat weet ik niet meer.
Zoooo balen!



Liefs mariska

zondag 20 december 2009

Ben ik weer!!

Hoi Allemaal!!

Sorry dat ik er eventjes niet was! Ik heb namelijk veel tijd bij mn ouders doorgebracht. De afgelopen paar dagen maar ook vorig weekend en toen heb ik heerlijk geknutseld. Vooral vorig weekend, maar toen ik eenmaal thuis kwam, kreeg ik de schrik van mn leven! Ik heb een paar huisdieren: 2 degoes, een agapornis en een grasparkiet (die door mn buren verzorgd worden als ik er niet ben en dat gaat altijd goed, nu ook). En ik loop normaal altijd eerst even naar mn vogels om ze te begroeten. En toen zag ik het! Pietje, mn grasparkiet van nog geen 2,5 jaar, lag in een hoekje van de kooi. Dus ik dacht al: K*T!!! Dus ik mn pa geroepen dat er iets met pietje is. En ik haal haar uit de kooi, maar ze was al dood. Nog maar heel kort want ze was nog warm. Ik werd er helemaal naar van en was ook eventjes ontroostbaar. Ik had eerst een half uur met haar in mn handen gezeten en toen ben ik haar verder gaan bekijken. Ik zag verschillende dingen aan dr, waardoor ik dacht dat ze niet zo maar dood is gegaan. Nou jah, een jong vogeltje gaat niet zomaar in eens dood. Dus ik een vriendin van me opgebeld, die loopt stage op een vogelbedrijf en ik had haar alles verteld, dus toen heeft zij de volgende dag voor mij navraag gedaan. Wat blijkt nu? Ze is gewoon dood gegaan aan een gesprongen darm!! Zo afschuwelijk want ze heeft dan ook echt pijn gehad. Maar een opluchting, dat ik er niets aan heb kunnen doen (dat werd mij verteld), daardoor was het verdriet niet minder natuurlijk. Nu ga ik, omdat ze mn eerste eigen huisdiertje is (die ik zelfs uit het ei heb zien komen) een paar fotos van haar verwerken op een klein doek van canvas. Dus dat krijgen jullie binnenkort te zien.

Dit was trouwens Pietje:


Dit is dan ook een van de redenen dat ik even niet op mn blog ben geweest en omdat ik bij mn ouders was.

Ik zal jullie nu ook eventjes laten zien wat mn moeder en ik geknutseld hebben. T gaat een beetje saai worden maar het zijn weer theedoosjes geworden. Aangezien mn moeder dat echt een super leuk idee vond, gingen we dat maar eens maken! Een voor mn oma, en een voor mn zusje!







Ben weer benieuwt wat jullie er van vinden!!
Verder zal ik ook weer eens gaan neuzen op jullie blogs en weer lekker berichtjes posten, dus tot snel!!

Liefs mariska

donderdag 10 december 2009

Mariska als Mentor!!!

Hahahah! Jah jah, jullie lezen het goed, ik word "mentor" !! Zoooo leuk!!! Ik zal het verhaal vertellen, dan weten jullie wat er allemaal aan de hand is :D
Sinds ik niet meer werk, heb ik nog wel met 1 collegatje contact gehouden. Ze wist dat ik helemaal gek op knutselen en scrappen enzo ben. En nu was ik laatst heel entousiast op msn aan het vertellen over mn theedoosje en had ik haar de fotos ervan laten zien. Nou in mijn enthousiasme heb ik haar ook enthousiast gekregen. Dus vroeg ze of ik haar mentor wil worden. En wat ze allemaal in huis moet halen. Nou zoals jullie ook bekent zijn met de juist goedkope plekkies om spullen te shoppen, heb ik haar dat ook doorgebrieft, maar neej, mevrouw heeft heeeel de pipoos leeggekocht!! hahaha!! Nu komt ze dinsdag naar mij toe, en mag ik haar leren theedoosjes in elkaar flantsen!! Zooo gaaf!! Dus ben nu helemaal HYPER!!!!! Heb nu al zin in dinsdag!!
"Mentor Mariska" Hoe klinkt dat??
COOOOOL!!!!

Ojah, en vorig weekend was niet doorgegaan om bij ons mam en ons pap te hobby-en, maar dat doen we dit weekend. ZOoo leuk!! Gaan we eerst kerstinkopen doen. En zaterdag knutselen. En zondag komt mn zusje met mn zwager langs en ga ik het eerste uur dat ze er zijn mn zusjes zwangere buik bewonderen, want jah heb haar niet meer gezien sinds ze 14 weken was en nu is ze 20 WEKEN!!! Gaat zoooo snel!! Dus heb zulke leuke dingen voor de boeg!!

Ik knal ook in het weekend of na het weekend wat fotos op mn blog van hoe het weekend is geweest.
hahahaha

FIJN WEEKEND ALVAST ALLEMAAL!!

Liefs mariska

maandag 7 december 2009

Candy bij GE-WE!!

GE-WE heeft een Candy omdat ze hun 50.000e bezoekers hebben!!
Hartstikke leuk voor ze!!
Is de Candy niet super???



Wat moet je doen om aan deze candy deel te nemen?

* Word volg(st)er
* Laat een berichtje achter onder hun bericht
* Zet hun Candy in je blog als link en maak er ook een nieuw bericht van op je blog
* Doe dit alles vóór 19 december want dan maakt ze de winnaar bekent!!


Liefs Mariska

zondag 6 december 2009

Kerst!!

Oke, ik ben misschien een beetje een cultuurbarbaar, maar nu de Sint gistere zijn laatste rondes heeft gedaan, vond ik het tijd worden voor de kerstboom!! *bloos*
Misschien ben ik er veeeeel te vroeg mee. Maar vind het altijd zooo gezellig! Dus eigenlijk is het ieder jaar bij mij stipt 6 december, de boom uit het stof halen. Aangezien ik 3 jaar geleden *patsboem* allergisch voor dennenbomen ben geworden, heb ik dus een kunstboom, en jah, die kan je te pas en te onpas neerzetten, geen gedoe met uitvallende naalden etc etc. Heerlijk!!!
Ik had al heel wat kerstliedjes op de pc staan, dus aan muziek ontbrak het niet. En ook aan de goede moed ontbrak het niet. Totdat.....ik de lichtjes tegen kwam in een van de dozen, het waren 2 opgerolde balletjes geworden, totaaal in de knoop. En ik heb ook echt even gedacht, bestemming prullebak? Of ga ik mn geduld op de proefzetten. Nou ik heb toch voor het laatste gekozen. En anderhalf uur en tig kerstliedjes later was ik lichterlijk shagereinig geworden, maar toen ze eenmaal in de boom hingen, was ik weer helemaal blij!!! Nu kon het echte werk beginnen!!! Jeeeej!!!!
En dit is het resultaat:



En wat vinden jullie van deze engeltjes!! Ik heb ze gescoort bij de xenos!! Zooo lief!!! hahaha!! Wilde ze eerst aan de deurtjes van mn tv kastje hangen maar daar vielen ze niet op dus heb ik ze nu aan de deur hangen!!


Nu ben ik ook errrrug benieuwt hoe jullie bomen erbij staan en of ze er al bij staan?? hahah En hebben jullie nog meer leuke versieringen in huis?? Ik ben GEK op kerst!! En vind het dan ook altijd super leuk om te zien hoe het bij andere erbij staat.

Liefs mariska

zaterdag 5 december 2009

Een vraagje aan jullie

Hoi allemaal!!

Ik was bezig met een projectje en nu moest ik afbeeldingen van muffins en bonbons hebben. Maar ik kan ze nergens vinden op het internet, tenminste, niet om ze zelf in te kleuren. Dus nu was mijn vraag, heeft iemand van jullie stempels ervan en zou je die aan mij willen opsturen? Ik kan je dan natuurlijk ook andere afdrukjes toe sturen.

Liefs mariska

Ps Een hele fijne Sinterklaas avond gewenst aan iedereen!!!

donderdag 3 december 2009

Alweer een theedoosje!!

Vandaag was het weer heerlijk knutsel weer. Brrrr....buiten koud, maar binnen lekker warm!! Dus vond ik dat het weer tijd werd voor een klein projectje. En wel een theedoosje. Alweer hahaahah. Ik vond het de laatste keer zo leuk om te doen, dat ik het nu weer heb gemaakt! Dit is een 3 vaks met een heel ander soort papiertje en wel van Bo Bunny.
Ben weer benieuwt wat jullie er van vinden. Ik wil nog wat tekst op de bovenkant erbij zetten. Maar ik had geen mooie letters meer (tenminste, niet genoeg)dus ga ik morgen eens in mijn moeders hobbykamer neuzen.

*BALEN! WEEKEND GAAT NIET DOOR, MAAR SNEL EEN NIEUW WEEKEND DUS DAN KAN IK JULLIE LATEN WETEN HOE T WAS*

Ik heb er nu al zin in, mijn nichtje is nu voortaan ook aan de knutsel, dus vonden we het tijd worden om een lekker knutselweekend bij mijn ouders te houden. Ben blij dat mn vader een grote wagen heeft. hahaha, er moet namelijk veel mee. Mijn nichtje kent de stempel kaarten niet, dus neem ik gewoon alles mee en kijk ik of zij het ook leuk gaat vinden. Nou....ik heb er super veel zin in, en ik laat jullie weten (en misschien ook zien, als ik mn camera niet vergeet)hoe mn weekend is geweest.
Voor iedereen alvast een fijn weekend toegewenst, ik ben dan wel een dag te vroeg, maar zal je zien, dan vergeet ik het morgen nog te zeggen.

Liefs mariska



Bij Jacque's

Bij Jacque's
Elke zondag een super candy

Copic Marker Benelux

Copic Marker Benelux
bij 850 volgers

Every Saturday a candy by Teresa