Volgers

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

vrijdag 25 oktober 2013

Vraagje.

Hoi allemaal,

Daar ben ik weer eens en niet eens om een nieuw project te laten zien, maar wel met een vraag. Ik vroeg me namelijk af of jullie weten of er in Rotterdam leuke hobbywinkeltjes zitten. Ik ga er morgen heen met een nichtje van mij en dacht dat dat ook wel leuk was om te bezoeken. Boekhandeltjes zijn ook goed ;) Mijn tweede verslaving is namelijk lezen.

Ik hoop dat iemand mij kan helpen.

Liefs mariska

zondag 6 oktober 2013

Workshops bij Crealing

Gistere heb ik samen met een goede vriendin van mij, Melanie, een geweldig creatief dagje gehad bij Crealing in Geldermalsen. Ik vond het super leuk om Kim en haar moeder te zien en al die andere vrouwen en de mannen natuurlijk niet te vergeten die ons de workshops gaven. Melanie en ik hebben er van genoten. En ook was alles zo geweldig georganiseerd. We werden bijna doodgegooid met cupcakes die er schitterend uitzagen en ook nog heerlijk waren, bonbons en koeken stonden er ook. En s'middags kregen we heerlijk broodjes. Ook aan drinken ontbrak het ons niet. Thee, koffie, fruitsapjes. t Kon niet beter. Ik heb nog nooit zo'n goed georganiseerde workshop mee gemaakt. Al was dit volgens mij ook mijn eerste bij een winkel. Ojah, 6 november is het ladysnight werd mij gistere in gefluisterd. Dus ga naar de site en houd het eens in de gaten. Het is eerlijk waar de moeite waard. 

Ook kwam ik trouwens een blogvriendinnetje tegen. Angellique Streefkerk, die kennen jullie vast wel. Leuk om je in het echt gezien te hebben meid. 

Nou...hier een stel foto's om jullie een beetje te laten zien wat we hebben gemaakt :D




Ik zei de gek en Melanie de andere gek :P



Zeepbonbonnetjes erg leuk om te maken. 




Hangertjes pimpen bij Kim


Een echte Mariska, en die hangt nu in het kleine kamertje bij Melanie :D


Een echte Melanie.








 't Was een super dagje!! Dank je wel iedereen van Crealing!!

Liefs mariska






Bij Jacque's

Bij Jacque's
Elke zondag een super candy

Copic Marker Benelux

Copic Marker Benelux
bij 850 volgers

Every Saturday a candy by Teresa