Volgers

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

zaterdag 25 augustus 2012

LMM Challenge

Hoi allemaal.

Ik heb de smaak weer te pakken hoor, ik zag eregistere een mede blogmaatje die een super leuk kaartje had gemaakt voor een challenge. En toen ik op haar blog kwam, zag ik dat deze challenge ook digitale stempels maakt en toen kon ik het niet laten om er eentje te kopen. Neem eens een kijkje op deze leuke website daar vind je hele lieve stempeltjes. Onder andere de gene die ik heb gebruikt. En hun challenge blog, little miss muffet challenges kan je vinden door op de naam te klikken.

Het thema dit keer is roze! Nou daar kan ik wel wat mee. En ik had nog restjes papier over van mijn vorige kaart dus dat heb ik gebruikt voor dit kaartje.




Dit is hem geworden. Wat vinden jullie ervan?
Fijn weekend allemaal!!

vrijdag 24 augustus 2012

Mo Manning Challenge

Hallo allemaal.

Daar ben ik weer! Ik had gistere zo zin om een kaartje te maken en toen ik deze challenge op het challenge blog van Mo Manning tegen kwam wist ik dat ik daar aan mee moest doen. De challeng is Distressing. En zoals jullie kunnen zien heb ik de destress inkt gebruikt voor de schaduw, het is de enige kleur die ik heb. Ik hoop dat ik hier mee voldoe aan de challenge.






Het stempeltje wat ik heb gebruikt is hier te vinden op de site en heet Kisses. Is ze niet super schattig? Ik moet zeggen dat ik zo wie zo wel een beetje gek aan het worden ben op deze stempeltjes. :D

Ik ben benieuwt wat jullie van mijn kaartje vinden. Tips zijn altijd welkom :D

Fijn weekend allemaal.
Liefs mariska

dinsdag 21 augustus 2012

Ik ben er nog hoor :D

Hoi Allemaal,

Wat lijkt op een eeuwigheid geleden is volgens mij ook echt een eeuwigheid geleden. LOL. Te lang ben ik niet op dit blog geweest, terwijl ik wel druk met mijn boeken blog ben. Maar lezen aan het water doe ik ook liever op het moment dan knutselen en dan kan ik beter mijn boekenblog bij houden dan mijn knutselblog. Maar de afgelopen paar weken heb ik een paar kaartjes gemaakt hoor.

Allereerst had ik wat kaartjes gemaakt voor de rommelmarkt waar ik met mijn zusje op heb gestaan. Van die kaartjes heb ik geen fotos gemaakt. Maar toen een internet vriendin van mij aankondigde dat ze zwanger was moest ik daar natuurlijk een kaartje voor maken.
Dat is deze geworden:





En niet veel later was mijn vriendinnetje Richelle bevallen van een super schattig meisje, genaamd Jessy. En natuurlijk heeft ze al een bijnaam van mij gekregen: Toetie. T is ook gewoon een toetie dus kon er niets anders van maken. LOL.

Voor hun had ik een naam bord gemaakt voor buiten, die ze binnen achter het keukenraam hebben gezet, zag ik later. Kei leuk. Ook had ik een heel mandje met cadeautjes en natuurlijk een kaartje. Van de laatste twee heb ik natuurlijk een foto. Van de eerste was het er gewoon bij in geschoten.








Nu het najaar langzaam inzicht komt, zullen jullie mij natuurlijk weer veel vaker gaan zien op dit blog dan ik de afgelopen maanden ben geweest.

Liefs Mariska

Bij Jacque's

Bij Jacque's
Elke zondag een super candy

Copic Marker Benelux

Copic Marker Benelux
bij 850 volgers

Every Saturday a candy by Teresa