Volgers

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

donderdag 26 april 2012

Kaartje voor mijn broertje

Hoi allemaal!!

Allereerst wil ik jullie bedanken voor jullie leuke reacties en tips op mijn vorige layouts. Dat blijf ik leuk vinden :D En vandaag heb ik geen layout voor jullie maar een kaartje.

Ik ben op het moment namelijk een hele trotse zus. Want mijn broertje heeft zijn rechten studie en scriptie of gerond met een --->7,5<--- Hoe gaaf is dat??? En dat hebben we dinsdag avond gevierd met een borrel. En natuurlijk moest ik daar een kaartje voor maken.
Dit is hem geworden:





Na de borrel zetten mijn tante en oom mij af bij mijn flatje en zag ik een ambulance voor de deur staan. Waar ik best van schrok. En wat bleek nu, mijn buurvrouw (zij is spastisch) heeft zichzelf per ongeluk in brand gezet. Daar zijn mijn buren en ik goed van geschrokken. En nu ga ik van de week nog wat moois voor haar maken. Als ze weer thuis is. Want het gaat nog niet helemaal goed met haar.
En ook dat zal ik van de week aan jullie showen :D
Dus er komt snel weer wat meer op mijn blogje.

Ik wens jullie een fijne donderdag en voor de gene die al weekend hebben een heerlijk weekend met mooi weer toe.
Liefs mariska

zondag 22 april 2012

Nog een strand layout :D

Hoi Allemaal.

Dank je wel voor jullie lieve reacties op mijn vorige layout. :D Enne...ik was gistere zo lekker op dreef dat ik nog een layout heb gemaakt met nog meer fotos van Noordwijk en met het zelfde papier als wat ik heb gebruikt voor mijn laatste layout. Alleen mist er iets aan deze layout. Ik weet niet wat. Ik wil er geen bloemen in verwerken maar wat wel. Schelpjes? Of iets anders nog. Als iemand tips voor me heeft hoor ik het graag want ik vind hem nu een beetje kaal :(

Op de foto zijn Debby en Sky te zien. En vond het zulke leuke fotos dat ik ze perse met zijn drietjes op 1 layout wilde.





















En voor nu zeg ik: Een fijne zondag allemaal!!
Liefs mariska

zaterdag 21 april 2012

Ik blijf even bij de layouts :D

Hoi allemaal.

Ik ben weer lekker druk in de weer geweest met van alles en nog wat, vandaar dat ik eventjes niet meer op mn blog of jullie blogs ben geweest. Ik hoop dat alles goed gaat met iedereen? Met mij wel, al zeg ik het zelf :D En daar ben ik ook wel blij mee.

Maar goed, ik heb voor jullie een nieuwe layout. Ik heb hem vandaag gemaakt met mijn nieuwe aankopen uit Heesch. En vind hem wel leuk geworden. Hij is naar aanleiding van een challenge bij Once upon a sketch. Ik zal jullie de sketch eens laten zien.



























En dit is mijn uitwerking ervan. (klik op de foto als je hem groter wilt zien)

Wat vinden jullie ervan?
Liefs mariska

maandag 9 april 2012

Mn neefje en ik :D

Hoi allemaal!

Hebben jullie fijne paasdagen gehad?
Ik zeker wel. Althans, niet bewust gevierd hoor. Maar mijn neefje was de 4e 2 jaar geworden en dat hebben we gisteren gevierd. En wat is dat mannetje verwent zeg! Niet te geloven. Hij heeft zoveel leuke dingetjes gekregen. Dus het was zeker een geslaagde dag.

En vandaag ben ik heerlijk aan het scrappen gegaan. Ik begin het steeds leuker te vinden. En toen ik weer zo'n mooie sketch bij Creative Scrappers zag moest ik er wel een layout mee maken.
Ik heb 2 fotos van mn neefje en mij gebruikt die in Maart zijn gemaakt. (let niet op mijn enorme uitgroei, t is alweer geverfd en geknipt :D)

Eerst een afbeelding van de sketch, om jullie te laten zien waarvan ik hem heb nagemaakt.














En hier is mijn uitwerking er van. Hoe vinden jullie het geworden?
















Fijne dag nog allemaal!
Liefs mariska

donderdag 5 april 2012

Alweer een layout :D

Hoi allemaal.

Zoals ik gistere al vertelde ben ik flink bezig geweest met scrappen en layouts maken. En ik had op de blog van My Creative Sketches een gave layout gezien waar ik me aan wilde wagen. Het was eigenlijk een layout voor 1 foto. Maar wat met 1 foto kan, kan vaak ook met 2 en daar heb ik voor gekozen. Want anders is dat ook zonde van zo'n groot blad om er maar 1 foto op te plaatsen. Zo denk ik dan maar weer :D

Ik zal eens laten zien wat de sketch is en wat mijn uitwerking er van is :D En geef vooral jullie mening. Ik wil het namelijk erg graag gaan oppakken. En daar heb ik tips voor nodig.






















Wat vinden jullie er van? Fijne donderdag nog :D Liefs mariska

woensdag 4 april 2012

Creative Scrappers #202

Hoi allemaal.
Daar ben ik weer eens met een layout. Ik kan je zeggen dat ik de layouts al eventjes af heb maar de fotos nog niet binnen had dus dan houd het al snel op om ze te showen. Ik was al een tijd lid van de Creative Scrappers blog alleen heb ik er nog niet veel mee gedaan. Maar nu zag ik een leuke sketch bij hun en ik had (heb) nog zoveel fotos die ingeplakt moeten worden dat ik maar eens begonnen ben bij mijn verjaardag van 2011 :D
Dit is de sketch:















En dit heb ik er van gemaakt :D














Wat vinden jullie er van? Binnenkort komen er meer layouts, ik ben nu lekker op dreef :D

Liefs mariska

Bij Jacque's

Bij Jacque's
Elke zondag een super candy

Copic Marker Benelux

Copic Marker Benelux
bij 850 volgers

Every Saturday a candy by Teresa