Volgers

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

zondag 25 maart 2012

Memobord

Hoi Allemaal.

Ik ben gistere lekker de hord op geweest. Eerst naar een nichtje van mij in Boxtel en toen naar vrienden van mij in Boxtel. En wat was t een heerlijk weer. De hele ochtend had ik bij mijn nichtje op het balkon doorgebracht. En smiddags heb ik helaas wat minder zon gezien. Want toen was ik naar vrienden van mij gegaan en die hebben een inimini-balkonnetje dus dat werd geen doen om met zijn drietjes op gaan knutselen.
Dus hebben we de hele middag binnen gezeten. Maar wel met een leuk eindresultaat :D





















Tadadadaaaa!!!

En wat was het leuk om dit een keertje te maken zeg. Wel een priegel werk, vooral met die knoopjes. Maar we moeten er iets voor over hebben he? :D

Wat vinden jullie ervan?

Liefs mariska
En nog een fijne zondag!!

zondag 18 maart 2012

Kaartje voor vrienden van mij

Hoi allemaal.

Daar ben ik vandaag alweer voor de 2e keer op mn blog. Het is niet te geloven. Normaal ben ik er een paar weken niet en nu 2x per dag. Dank jullie wel trouwens voor de tips over de fiets mal.

En ik ben vandaag ook eens begonnen met een kaartje voor vrienden van mij. Die hebben 2 weken geleden te horen gekregen dat ze een dochtertje gaan krijgen. En ik ben er een beetje laat mee om hun alvast daarmee te feliciteren. *shame on me* Maar ik hoop dat ze het me vergeven als ze mijn kaartje binnen krijgen.





















Ik heb dit schattige stempeltje gebruikt van Mo Manning. Vond haar helemaal het einde! Het papier is van een blokje van de action. Perfect ervoor. En het malletje is van een van de stansen van mijn moeder, geen idee welke.

Zo...ik ga eens puinruimen en kom zo eens terug om te kijken wat jullie vandaag allemaal hebben gemaakt.

Fijne zondag nog!
Liefs mariska

Wie kan mijn moeder helpen.

Hoi allemaal.

Ik had een vraagje namens mijn moeder. Want ze is bezig met uitnodigingen maken voor haar zus en zwager die volgens mij al weer 25 jaar getrouwd zijn. Aangezien hun getrouwd zijn op de fiets, zocht mijn moeder nestabilities of andere snijmalletjes in de vorm van een fiets. Wie weet of die te krijgen zijn en waar, of heeft iemand die toevallig in zijn/haar bezit? Zodat mijn moeder daar eventueel wat van kan krijgen. Zij heeft zelf tegenwoordig genoeg eigen malletjes en nestabilities dus ze kunnen geruild worden. :D

Fijne zondag nog!
Liefs mariska

dinsdag 13 maart 2012

Verjaardags kaartje voor een man

Wooow! Het is gewoon alweer bijna een maand geleden dat ik hier een kaartje heb laten zien. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik de laatste tijd niet veel kaartjes heb gemaakt. *Shame on me* Ik ben namelijk veel de hort op geweest en heb ook veel met mijn andere blog gedaan. Vandaar dat ik het hier een beetje heb laten versloffen. Maar ik ben zondag gezellig bij mijn ouders geweest en heb met mijn moeder zitten knutselen :D Zooo leuk! Het is een kaartje geworden. Maar ik ben ook al bezig met een kraamcadeautje voor een hele lieve vriendin van me. Ze komt geregeld op mijn blog kijken dus ik kan het pas gaan posten als de kleine meid geboren is. Maar ik kan zeggen dat het heeeeel leuk word!
De materialen had ik er laatst voor gekocht in Noordwijk aan zee. Daar ben ik laatst met Debby heen geweest voor 2 dagen en natuurlijk kwamen we een klein hobbywinkeltje tegen en ik heb maar 3 dingetjes gekocht. Ik ben zoooo trots op me zelf.
Maar goed...ik dwaal gigantisch af. Ik had zondag een kaartje gemaakt voor een man. Ik vind hem wel wat saai geworden maar een mannen kaart blijft altijd moeilijk (althans, voormij :D) Dit is hem geworden:
























Ik ga eventjes nog wat dingetjes doen en ik weet niet of ik vandaag nog op mn blog kom, maar t lijkt me leuk als jullie me laten weten wat jullie van mijn kaartje vinden. Tips zijn altijd welkom. :D
En ik zal jullie heel snel met een bezoekje verblijden want ik heb ook al heeeel lang niets van me laten horen op jullie blog's (sorry daarvoor)

Fijne avond :D
Liefs mariska

Bij Jacque's

Bij Jacque's
Elke zondag een super candy

Copic Marker Benelux

Copic Marker Benelux
bij 850 volgers

Every Saturday a candy by Teresa