Volgers

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

maandag 27 februari 2012

linky followers

Hoi allemaal.

Ook ik heb de gadget van Linky followers op mijn blog gezet aangezien de gewone gadget voor de volgers weg gaat. Dus wil je me hier op volgen dan kan dat :D

Liefs mariska

zaterdag 18 februari 2012

Een dagje bij mijn ouders geweest

Hoi allemaal!

En toen was het al weer weekend! Wat is de week weer snel voorbij gevlogen!
Niet normaal. En het weekend zal nog wel veel sneller gaan :D Heeft iedereen zijn carnavals outfit al aan en zijn jullie al lekker carnaval aan het vieren? Ik ben waarschijnlijk een van de weinige die geen carnaval viert maar ik houd gewoon niet van dat feest. Veel geld uitgeven voor een paar dagen verkleed in de kroeg. Hmmm...neej dank je wel. Ik weet wel een leukere manier om geld uit te geven :D

Gistere ben ik trouwens een dagje bij mijn ouders geweest. Mijn moeder heeft de kleine cricut en die moest ik uit proberen. En dan zul je net zien dat dat het enige apparaat is wat ik gistere niet gebruikt heb. Hahhaha. Maar ik heb wel lekker met haar geknutseld. En mn vader heeft lekker in de keuken gestaan.

Ik zal jullie alvast een van mijn creaties laten zien. Want ik vind hem helemaal geweldig. En het is een keer geen kaart. LOL.





















Wat vinden jullie er van? Ik vind hem heel leuk geworden. Ik heb het mooie papier van KaiserCraft - Sweet nothing collection gebruikt (wat ik laatst in heesch heb gekocht), een stempel van Sweetpea die ik heb ingekleurd met mijn copics, plakparels van marianne design, bloemetjes uit mijn moeders bak en 1 rand en 1 vlinder die ik gebruikt heb met de Joy Trouvaille machine.

Nou...ik wens iedereen die carnaval gaat vieren een hele fijne carnaval toe. En natuurlijk wens ik iedereen ook een heel fijn weekend toe.

Liefs mariska

dinsdag 14 februari 2012

Nog een kaartje

Hoi allemaal!!


Nou, t houd hier niet meer op. Ik heb nog een kaartje wat ik met jullie wil delen.
Eigenlijk had ik hem zondag al gemaakt, maar wilde er niet twee te gelijk posten. Dus heb ik deze voor vandaag bewaart :D














Wat vinden jullie er van. Lekker roze he? Daar had ik wel weer een keer zin in :D
En nog bedankt voor al jullie leuke reacties op mijn vorige kaartje

Fijne avond allemaal!

zondag 12 februari 2012

Een sweetpea kaartje

Hoi allemaal!

Ik ben vandaag eens lekker aan het knutselen gegaan met mijn nieuwe hobbyspulletjes. En vind dat het eindresultaat er mag wezen :D Ik heb eens een keer wat kleuren gepakt die ik niet zo vaak gebruik. En weer eens een stempeltje van Sweetpea. De vorige was dat ook, maar ze liggen echt stof te happen en aangezien ik de laatste tijd veel met Kraftin Kimmie heb gewerkt leek me de verandering wel eens leuk.
























Ik heb ook heel veel glitter gebruikt oa voor de bloemetjes en de vleugeltjes. Dus je raad het al, de rest van mijn huis zit ook onder de glitters :D Maar het is zondag dus dat bewaren we voor maandag om schoon te maken :D Wat vinden jullie trouwens van het kaartje?

Fijne avond allemaal.

Nieuwste aanwinsten

Hoi Allemaal.

Zijn jullie lekker aan het genieten van jullie weekend?
Nou ik zeker wel! Ik ben gistere (alweer) lekker wezen winkelen met Debby een vriendin van mij. We waren eerst naar Wijchen geweest, maar waren daar niet echt goed geslaagd jammer genoeg. Toen zijn we nog eventjes op de thee geweest bij een vriendinnetje van mij en haar man en zoontje die ook in Wijchen wonen. En omdat ze zwanger is vond ik het wel leuk om nog eventjes iets mee te nemen. Dus ben ik nog snel even de etos in gedoken en daar had ik lekker zwitsal producten gekocht voor hun. Nou toen we daar op de thee zaten bedachten Debby en ik ons dat we nog wel even naar Heesch konden rijden, dat was nog geen 20 minuten van Wijchen af. En daar ben ik heel goed geslaagd!!
Debby wat minder, want die wilde perse een leuk stempeltje kopen en helaas was haar dat niet gelukt.

Maar we hebben weer papier in over vloed en omdat ik niet veel roze meer had heb ik daar ook wat van meegenomen. Maar ik let er de laatste tijd ook op dat ik wat meer meeneem dan alleen roze en dus ook jongens papier of andere kleuren.
Ik zal jullie mijn aanwinsten eens laten zien.

De eerste foto zijn van de aanwinsten in Wijchen en de tweede komen uit Heesch :D




































Ik wens jullie nog een hele fijne zondag en tot snel!!

Liefs Mariska

vrijdag 10 februari 2012

Een award gekregen :D

Hoi allemaal!!

Ik kwam er vandaag achter dat ik van mn vriendinnetje Marlieke een mooie award heb gekregen. Ben er helemaal happy mee! Dank je wel meid.










En ik weet dat heel weinig mensen hem tegenwoordig nog willen, zo'n leuke award. Dus ik kies er voor om hem aan iedereen door te geven die hem ook wilt :D

Liefs Mariska

maandag 6 februari 2012

Met moeite maar...

...toch een kaartje weten te maken :D
Ik ben er toch best wel blij mee. Want ik krijg maar nergens inspiratie van.
Het is een simpel kaartje geworden, maar ik hoop dat daar snel weer wat verandering in gaat komen.























Wat vinden jullie er van? Hopelijk komen er snel weer wat meer kaartjes op mijn blog. Nu ga ik even jullie blogs af, want daar ben ik ook al eventjes niet geweest.

Liefs mariska

zaterdag 4 februari 2012

Totaal geen inspiratie.

Hellup!!
Zoals jullie zien ben ik al een tijdje niet meer op mijn blog geweest en ook niet meer bij jullie. Hoe komt dat? Nou...ik heb al eventjes geen inspiratie. Misschien komt het omdat ik de laatste tijd zo veel met mijn neus in de boeken zit. Ik weet t niet.
Maar ik baal er goed van.
Jullie zullen dit misschien wel kennen, eventjes niet veel of helemaal geen inspiratie. Maar wat doen jullie er tegen? Ik heb mijn tafel op het moment vol staan met mijn knutsel spullen maar er komt niets uit mijn handen :(
Ik hoop dat jullie tips voor me hebben :D

Liefs mariska

Bij Jacque's

Bij Jacque's
Elke zondag een super candy

Copic Marker Benelux

Copic Marker Benelux
bij 850 volgers

Every Saturday a candy by Teresa