Volgers

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

zaterdag 21 januari 2012

Een dochter!

Hoi allemaal!

Dank jullie wel voor jullie reacties op mijn vorige kaartje. Mijn collegatje was er ook erg blij mee. Dus ik ook :D hahaha
Maar ik was helemaal vergeten dat ik mijn kaartje daarvoor nog niet aan jullie had laten zien. Een vriendinnetje vroeg me of ik een kaartje kon maken voor een meisje dat geboren is. Maak er maar een lekker roze kaartje van, zei ze. Nou dat heb ik gedaan hoor. Hahaha. En ook zij was helemaal blij met mijn kaartje.

Ik zal hem eens laten zien:

























Wat vinden jullie er van? Lekker roze he?
Ik ga zo eens jullie blogs bezoeken, want heb het al veel te lang niet gedaan.

Liefs mariska en een fijn weekend allemaal!

woensdag 18 januari 2012

Bow-Dacious Challenge #76 ....

....Bij Kenny K!!!

Een collegatje van mij had gevraagt of ik voor haar neef die 18 word en mega fan van voetbal is een kaartje wilde maken. Nou dat wilde ik wel hoor. En toen werd het best moeilijk. Want dat leuke voetballertje van magnolia vond ik niet echt gepast voor een jongen van 18. Niet lullig bedoelt verder. En toen bedacht ik me dat KennyK ook hele leuke stempels met jongens en sport heeft. Dus ik duimen dat er ook iets met voetbal tussen zat. En jah hoor!! Ik kon mijn geluk niet op. Een stoere soccer dute :D hahahah. En toen ben ik flink aan het googlen gegaan om inspiratie op te doen. En natuurlijk wilde ik ook nog even op het KennyK challenge blog kijken of daar een leuke challenge op stond. Ik heb het bekeken. En ik denk wel dat ik aan de eisen voldoe.
Wat zeggen jullie er van...??

























Ook wil ik even mijn excuses aanbieden omdat ik jullie blogs behoorlijk verwaarloost heb. Maar dat ga ik goed maken. Niet nu helaas. Want ben op het moment druk bezig met vanalles en wil ook optijd naar bed want morgen is er weer een werkdag. Maar van het weekend kom ik al jullie blogs eens afstruinen :D

Liefs mariska

maandag 16 januari 2012

Kaartje voor mijn moeder & nieuw blog

Hoi allemaal.

Dank jullie wel voor jullie leuke reacties op mijn vorige kaartje.
Dat doet me altijd goed om te lezen:D
En ik nog een kaartje die ik aan jullie zou laten zien. Die voor mijn moeders verjaardag. Ik vond hem net in mijn mailbox. Dus wilde ik hem meteen aan jullie showen. Hij is wat overbelicht maar dat maakt vast niets uit.



















Ik vond de tekst stempel helemaal t einde! En zo leuk voor een verjaardags kaartje. En natuurlijk heb ik weer met de pearlpen gewerkt. En het gaat steeds beter :D

Ook wilde ik jullie over mijn nieuwe blog vertellen. Ik ben de laatste tijd helemaal verslaafd aan lezen geworden. En nu zag ik via www.goodreads.com dat er heel veel lezers blogs bij houden en daar over boeken vertellen. Dat vond ik ook wel erg leuk om te doen. Dus daar ben ik gistere mee gestart. Dit is het blog Mariska's books & reviews. Als je zelf ook graag leest word dan vooral volger. En als je het leuk vind om gewoon mijn andere blog te volgen dan mag je uiteraard ook volger worden.

Ik wens jullie nog een fijne maandag, geniet van het mooie weer.
En tot snel!

Liefs mariska

zondag 15 januari 2012

Alweer een zwangere :D

Hoi allemaal!

Lekker van het weekend aan het genieten? Wat gaan die toch altijd snel he? Ik vind het wel een beetje jammer, maar jah, zo blijven we er wel van genieten dat we die 2 daagjes dan ook heerlijk vrij zijn. Vrijdag was mijn moeder jarig en had ik een mooi kaartje voor haar gemaakt. Maar die ben ik vergeten te fotograferen. Dus dat heeft zij voor mij gedaan en die krijg ik nog toegestuurd. Dus die kan ik helaas nog niet laten zien.

Maar wat ik wel kan laten zien in dit kaartje:























Het kan niet op met de zwangerschappen hier in mijn vrienden/familie kring.
Al weer eentje die een kindje verwacht. Hoe mooi kan het zijn!!!
En natuurlijk heb ik daar een kaartje voor gemaakt. Die ik ook gelijk aan een challenge kan koppelen. En wel op de kraftin kimmie hyve. De challenge is: Nieuw!
Altijd leuk zo'n challenge, want je kan er vele kanten mee op.
Neem eens een kijkje op deze hyve. En als je zin hebt, mag je ook deelnemen aan deze challenge.

Fijne zondag nog.

Liefs Mariska

vrijdag 6 januari 2012

En nog een kaartje :D

Hoi allemaal.

Ik had vandaag eens in om een kaartje te maken zonder een stempel te gebruiken.
Dus ben ik in mijn papier bak en sticker bak gaan kijken en heb het mooie papier van Echo Park: Victoria Gardens gebruikt (wat ik met mijn verjaardag heb gekregen, echt heel erg want die was in Augustus). Daar zat ook een heel mooi blad met stickers bij. En zoals je kunt zien heb ik die daar ook voor gebruikt.























Ben ook nog bezig geweest met mn pearl pen, maar merk dat ik daar nog niet heel handig in ben. Ze verschillen toch van maat. Maar goed...oefening baard kunst, toch?

Nou...ik ga zo eens verder met mijn boodschappen die ik voor mn etentje nog moet halen, en de hut poetsen, en nog veel meer....
Ik wens jullie dan ook een heel fijn weekend, want ik denk dat ik op zn vroegst zondag weer aan het bloggen ga.

Liefs mariska

donderdag 5 januari 2012

Mijn eerste kaartje voor dit jaar

Hoi allemaal!!

Hebben jullie een fijne jaarwisseling gehad? Nog de beste wensen allemaal trouwens! De mijne is heerlijk rustig verlopen. Geen gekke dingen gedaan maar heerlijk thuis voor de buis :D

En dinsdag begon dan al weer mijn werk week. Had er wel weer zin in, want ik had een week thuis gezeten en ik merk dat ik daar toch een beetje de kriebels van krijg zo rond de feestdagen. Maar ik ben dus de afgelopen dagen weer druk aan het werk geweest en vandaag lekker maar een half dagje. Dus na mijn werk gelijk even boodschapjes gedaan, want ik geef zaterdag een etentje. Ik heb er zoooo onwijs veel zin in:D En eigenlijk moest ik vandaag nog 2 andere supermarkten af, maar toen ik thuis kwam (helemaal verregent natuurlijk) had ik daar zo geen zin meer in dus dat ga ik morgen doen. Wat ik wel heb gedaan is, mijn eerste kaartje voor dit jaar gemaakt.

Met het onwijs stoere papier van "Little black dress". Want daar heb ik genoeg van ingeslagen (dus binnenkort misschien weer eentje met dit papier)
Dit is hem geworden:























Wat vinden jullie er van?
Liefs mariska

Bij Jacque's

Bij Jacque's
Elke zondag een super candy

Copic Marker Benelux

Copic Marker Benelux
bij 850 volgers

Every Saturday a candy by Teresa