Volgers

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

zaterdag 30 april 2011

Challenge: Anything Goes

Pfffw!! Wat heb ik een druk weekje gehad, maar heb nu lekker een hele week vakantie!
Ik vond dat ik dat wel verdiend had. Daarbij wil ik ook even zeggen tegen Carine en Aleida, jullie afdrukjes komen er aan hoor. Het is er even bij ingeschoten.

En vandaag ben ik dan weer lekker aan het knutselen gegaan en heb ik een kaartje gemaakt voor de Challenge van Sweet Pea en het thema is Anything Goes. Dus dat is wel fijn. Kan ik lekker mijn eigen ding doen met het kaartje.




















Ben erg benieuwt wat jullie er van vinden. Vind hem zelf wel goed gelukt.
Vond het wel heel zonde om dit papier te gebruiken omdat het zo mooi is (ik heb t een tijdje geleden van Winnie gekregen en ben daar heel blij mee).

Liefs mariska

PS Ik wens jullie nog een hele fijne koninginnendag!!!

donderdag 21 april 2011

Daar is hij dan!

Het lang beloofde kaartje! Ik heb eindelijk mijn bloemetjes binnen gekregen.
En ben er helemaal blij mee.
Dus ik heb gelijk mijn kaartje versiert en op de foto gezet om hem aan jullie te showen.
Wat vinden jullie er van? Ik vind het zelf echt een schatje geworden.
Maar met dit stempeltje is het niet moeilijk om een schattig kaartje te maken.





















Wat vinden jullie er van? Tips en ideetjes zijn altijd welkom.
En dank jullie wel voor alle leuke reacties op mijn vorige kaartje.

Ojah...en ik wens jullie uiteraard een heel mooi en zonnige paasweekend!

Liefs Mariska

maandag 18 april 2011

Een jongens kaartje

Hoi allemaal.

Hebben jullie een goed weekend gehad?
Zaterdag had ik 2 kaartjes bij Debby gemaakt, maar ik had er gistere maar eentje laten zien. Ik dacht, altijd leuk om nog wat achter de hand te hebben.
En deze vind ik eerlijk gezegt ook wel mooier dan die met t hondje. Een robin hood kaartje. Speciaal voor een jongen. Ik wist ook precies welk papier ik hiervoor ging gebruiken dus had ik alles al klaar liggen.
En dit is hem geworden, ben natuurlijk weer heel erg benieuwt wat jullie er van vinden en ook tips zijn weer welkom:




















Ook heb ik vorige week al 2 halve kaartjes gemaakt, maar ik zit te wachten op een bestelling uit Engeland. Altijd leuk! Ik heb bij wild orchid crafts bloemen besteld die ik heel goed kan gebruiken bij deze kaartjes. Maar in wachten ben ik nooit goed geweest en ben dan ook erg blij als het binnenkomt, zodat ik weer verder kan gaan met mn kaartjes en jullie weer wat kan showen.
Dus dat komt een deze dagen.

Liefs mariska

zondag 17 april 2011

Een magnolia kaartje

Hoi allemaal.

Ben gistere gezellig met mijn buufje aan het knutselen gegaan en heb weer een kaartje gemaakt.
Het was niet de bedoeling dat hij er een beetje als een kerstkaartje uit zou zien, maar naar mijn idee lijkt hij er wel op. Daar baal ik wel een beetje van. Daarom heb ik er ook maar geen groene takjes bij de roosjes gestopt. En hem voor de rest rustig gehouden. Wat met meer tirelantijntjes zou hij er nog meer als een kerstkaartje uit gaan zien.
Ben weer benieuwt wat jullie er van vinden en tips zijn ook altijd welkom.






















En bedankt voor de reacties op mijn vorige berichtje.

Liefs mariska en nog een fijne zondag allemaal!!

vrijdag 15 april 2011

Wie kan mij helpen

Hoi allemaal.

Ik had een vraagje aan jullie. Vooral voor de gene met een stansapparaat. Ik wilde nu ook wel eens met stansjes werken op mijn kaarten. Zie ze vaak voorbij komen en ik vind ze erg mooi. Nu was mijn vraag dus, wie kan mij daar aan helpen. Uiteraard tegen een vergoeding dat kan zijn in geld, maar eventueel ook met stempelafdrukjes of iets anders.
Ik hoor het graag van jullie, mijn email adres is: mariskaveenbrink@hotmail.com

Liefs Mariska

maandag 11 april 2011

Een mannen kaart

Hoi allemaal!!

Ik had gistere nog een kaartje gemaakt, maar die wilde ik niet meteen posten omdat mijn andere kaartje er net op stond. En...het is een mannenkaart geworden.
Ik had dit afdrukje van iemand gekregen/gekocht. Geen idee meer. Maar helaas vloeit t papier iets wat. Dus hij is niet helemaal netjes.
Verder vond ik het papier wel erg mooi voor een mannenkaart. En ik heb verder alleen wat steentjes geplakt om het zo rustig mogelijk te houden. Mochten jullie tips hebben. Of ideetjes om er toch nog wat aan toe te voegen (ik vind hem namelijk een beetje saai) dan hoor ik het graag.


















Vandaag ben ik ook weer aan t knutselen geweest. Maar de boel moet nog drogen. Ben iets te enthousiast met de glimmermist geweest. hahaha.
Dus die krijgen jullie waarschijnlijk woensdag te zien.

Ik wens jullie nog een hele fijne dag toe. Geniet van de laatste paar uurtjes lente weer want morgen schijnt het weer heel wat anders te gaan worden.

Liefs Mariska

zondag 10 april 2011

Magnolia kaartje

Zijn jullie ook zo lekker van de zondag aan het genieten? Wat een weertje he?
Heerlijk. Ik ben lekker aan de slag gegaan op mijn balkonnetje. Daar is het nog wel wat frisjes want het zonnetje komt daar altijd wat meer aan het eind van de middag.
Maar heb me toch in een 3kwart broek en een hempje erop gewaagt. hahaha. Ook ben ik al buiten geweest en voel me dan wat minder op mn gemak, iedereen die ik tegen kom heeft nog een tshirt met lange mouwen en een lange broek aan!?! Dan heb je echt het idee dat ik een beetje uit de pas loopt. Maar goed...trek me er niet al te veel van aan. En toen ik thuis kwam ben ik dus lekker op mn balkonnetje aan het knutselen gegaan. Heb een oud stempeltje van me zelf gepakt en heb daar mee een kaartje gemaakt. Het idee van de kaart kwam ik vanmorgen tegen op een blog. Vond het zo'n leuke LO. Maar weet niet meer van wie die blog was. Dus heb geen toestemming kunnen vragen om het idee na te maken. *mocht je op mijn blog komen en het zien, laat het me dan alsnog even weten of het goed is dat ik dit idee voor me zelf heb gebruikt. Zo niet dan haal ik mn kaartje er gewoon weer af* Het papier heb ik een tijdje geleden bij scrapbookdepot gekocht. Geen idee welk merk dit is. En de vlindertjes heb ik gistere gekocht bij de wibra. Er zaten wasknijpertjes aan maar die heb ik er voorzichtig afgesloopt. En dit is het resultaat:




















Ben benieuwt wat jullie er van vinden.
Jullie zullen ondertussen ook wel over de afschuwelijk schietpartij in Alphen aan de Rijn hebben gehoord. Waar gaat het heen in Nederland??? Dit is zo afschuwelijk! Waar ben je nog veilig? Er is ook een condoleance register geopend. Ik krijg er altijd een mailtje van. En heb meteen mijn medeleven betuigt. Mochten jullie dit ook willen heb ik hier toevallig de link: Condoleance register.

Liefs mariska

vrijdag 8 april 2011

LOTV Kaartje

Hoi allemaal!!

Allereerst wil ik jullie laten weten dat het nog niet helemaal goed met me gaat. Maar in het ziekenhuis hebben ze niets kunnen ontdekken en nu moet ik weer naar de huisarts om te kijken wat t dan wel niet kan zijn. Baal ik wel een beetje van want het blijft beroerd voelen, die duizeligheid en misselijkheid.

Verder ben ik druk met mijn werk bezig geweest, vandaar dat ik alweer een week niets heb gepost. Ojah...het doosje van Jip en Janneke was een succes. Mijn zusje en zwager waren er erg blij mee. En het verjaardags feestje van mijn neefje was een nog groter succes. Behalve de taart. Want daar moest Aydin helaas niets van weten. Volgens mij houd hij meer van hartige dingen, want de soepstengel was wel weer een succes. hahaha.

Nou...ondertussen heb ik mijn bestelling van LOTV ook binnen en daar moest ik natuurlijk een kaartje mee maken. Ik had een velletje met tekst stempels gekocht en een elfen stempeltje. En daar heb ik dit kaartje mee gemaakt. Vind hem zelf wel leuk geworden.



























Ik ga zo eens naar jullie creaties kijken en daarna ga ik weer van het zonnetje genieten.
Liefs mariska.

zaterdag 2 april 2011

Bestek doosje voor mijn neefje

Hoi allemaal.

Ik ben lekker bezig geweest voor mijn neefjes verjaardag. Hij word dinsdag een jaar maar het word vandaag gevierd. En wat hebben we heerlijk weer uitgekozen.
Ik wilde jullie even snel laten zien wat ik voor hem heb gemaakt. Ik had namelijk al tegen mijn zusje gezegt dat ik onder andere bestek van jip en janneke voor Aydin zou gaan kopen. Jip en janneke vind zij heel leuk dus ik dacht als ik dan toch zijn eerste bestek zal kopen dan met jip en janneke. Maar ik wilde het niet geven zonder er iets om heen te maken. Dus ben ik naar de pipoos geweest en heb wat spulletjes gehaald om een doosje te scrappen waar zijn bestek in kan. Ik vind hem zelf erg leuk gevonden. Ik kon helaas niet printen, dus het plaatje bovenop het doosje is nagetekend door een vriendin van mij.

Dit is hem geworden:


























Ben erg benieuwt wat jullie er van vinden. Ik kan zo opgehaald worden dus ik lees jullie reacties vanavond. En dan zal ik gelijk eens bij jullie op een bezoekje brengen.

Liefs mariska
En geniet van het mooie weer!

Bij Jacque's

Bij Jacque's
Elke zondag een super candy

Copic Marker Benelux

Copic Marker Benelux
bij 850 volgers

Every Saturday a candy by Teresa